+31(0)297–540101 (Noord) / +31(0)475-520718 (Zuid) info@trailersalesnederland.nl

Nieuws

Lecitrailer behaalt wederom de prijs voor de beste oplegger van het jaar in Spanje

Klik hier voor het persbericht: Lecitrailer prijs gewonnen 2023

Een jury bestaande uit bijna 150 goederenvervoerders en technische specialisten op automotive gebied heeft de Evolution P400 Multi x3 koelkast verkozen tot beste oplegger van het jaar.

Het is de vierde keer, in de 6 jaar dat de Nationale Transportprijzen zijn uitgereikt, dat een Lecitrailer oplegger deze prestigieuze prijs heeft gekregen dankzij de stemmen van transportprofessionals. In 2018 was dat de LinkTrailer-reeks, in 2021 de Evolution-koelkasten en in 2022 de Elite-doeken.

Het gamma P400 Multi x3-voertuigen, bestaande uit dekzeilen, koelkasten en wissellaadbakken, is bedoeld voor multimodaal vervoer, dat weg-, spoor- en zeevervoer combineert. De P400-voertuigen zijn uitgerust met een speciale ophanging, evenals verstevigingen in het chassis en vier versterkte ankerpunten waarmee het volledig beladen voertuig volledig kan worden opgehesen voor plaatsing in de treinwagons.

Dankzij multimodaal transport kan de CO2-uitstoot in de atmosfeer worden verminderd, is het ecologischer en vervuilt het minder. Bovendien kan het helpen bij het behalen van de duurzame ontwikkelingsdoelen, SDG’s, die zijn vastgesteld door het Ontwikkelingsprogramma van de Verenigde Naties.

De onderscheiding ‘ Fifth Wheel: Oplegger van het Jaar ‘ is één van de tien Nationale Transportprijzen die momenteel worden uitgereikt aan voertuigen voor het vervoer van goederen en personen. Deze onderscheiding werd geboren in 2018 met als doel de inspanningen en inzet voor innovatie te erkennen van de fabrikanten van dit type voertuig die een essentiële rol spelen in het goederenvervoer over de weg.